Pannestekt ørretfilet

Enkel, sunn og rask fiskemiddag med ørretfilet, potetmos og grønnkål mix. Dette er et supert middagstips på en travel hverdag, eller dager du bare ikke har lyst til å bruke lang tid på kjøkkenet men har lyst på en sunn og smakfull middag.
Ukens Middag Ukens Middag Ukens Middag
Pannestekt ørretfilet

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne med limebåter ved siden av retten som presses over for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Krydre ørretfileten med salt og pepper. Stek i smør i en stekepanne til fisken er gyllen på begge sider og akkurat gjennomstekt.
  2. Ha i grønnkål mixen mot slutten av steketiden og la steke i ca. 1 minutt.
  3. Varm potetmosen i en kjele med kokende vann i ca. 10 minutter til den er gjennomvarm.
  4. Pensle ørretfileten med woksaus like før servering.