Hjemmelaget eplemos med yoghurt og granola

Hjemmelaget eplemos med yoghurt og granola

Ingredienser

Hjemmelaget eplemos

4 stk epler
2 ss vann
0,5 ts kanel
2 ss honning

Til servering

4 dl yoghurt
4 dl granola
0,5 stk eple
125 g bjørnebær

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Hva med en ekstra deilig frokost til helgen? Lag hjemmelaget eplemos og server sammen med yoghurt og granola. En frisk, rask og god frokost for alle typer morgener.

  1. 1. Skrell og del eplene i grove biter. Kok opp eplebitene med vann i en liten gryte. La småkoke under lokk i ca. 5 minutter eller til eplene er myke. Sett til side og la avkjøle noe.
  2. 2. Rør inn litt honning og kanel, og mos grovt med gaffel. Server eplemos med yoghurt, granola, friskt eple i skiver og bjørnebær.