Fruktsalat med persimon og vaniljekesam

Søt og god fruktsalat med persimon, mango, ananas og pasjonsfrukt i lake toppet med vaniljekesam. Du kan velge å bytte ut kesam med vaniljeis i denne desserten.
Fruktsalat med persimon og vaniljekesam

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Tilsett 4 stk hele stjerneanis når du koker laken for ekstra smak. Ta den ut når du tilsetter frukten.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann, sukker og vaniljestang. Kok til sukkeret er løst opp.
  2. Dra kjelen av varmen. Skrell ananasen og del den i grove biter. Skjær av stilkfestet på persimonen og skjær frukten i biter. Ha ananas og persimon i den varme sukkerlaken. Avkjøl.
  3. Skrell mangoen og del fruktkjøttet i terninger. Ha mangekjøttet og innmaten fra pasjonsfrukten i fruktsalaten.
  4. Server fruktsalaten sammen med vaniljekesam eller en god vaniljeis.