Grillet mais med avokadosmør

Maiskolber er supert å slenge på grillen, og med avokadosmør blir det ekstra digg!
Grillet mais med avokadosmør

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Grillet mais med avokadosmør

Slik gjør du

  1. Maiskolbene krever lite jobb. Alt behøver å gjøre er å pensle dem med litt olje, og grille dem på middels høy varme i cirka 15 minutter, eller til de har blitt gylne. Snu kolbene ofte slik at de grilles jevn, og husk at ferdigkokte maiskolber krever kortere grilltid enn ferske.
  2. Avokadosmøret er heller ikke vanskelig å lage. Start med å fjerne skall og stein på avokadoen, og bruk en stavmikser til å kjøre avokadokjøttet sammen med rømme, limesaft og finhakket chili (renset for frø). Den er ferdig når konsistensen har blitt glatt og fløyelsmyk. Smak til med salt og pepper.