Grønnsaksspyd

Grønnsaksspyd på grillen ser lekkert ut, smaker fantastisk og er i tillegg lett og sunn sommermat. Grønnsaksspydet kan varieres med stort sett alle typer grønnsaker og er et herlig vegetarmåltid i seg seg selv, eller supert tilbehør til kjøtt, kylling og fisk.
Grønnsaksspyd

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Rens og del grønnsakene i jevne grove biter. Tre grønnsakene og frukt på grillspyd, vekselvis eller hver for seg.
  2. Pensle spydene med olje/urteolje før de grilles over middels høy varme til de blir gylne og møre. For ekstra smak kan du marinere de delte grønnsakene i urteolje en times tid før de tres på spyd.
  3. Drypp litt ekstra olje over de ferdiggrillede grønnsakene/frukten, dryss over flaksalt og krydre lett med kvernet pepper.