Grillet paprika med fetaost

Oppskrift på søtpaprika med fyll av fetaost, creme fraiche, chili og urter. Paprika får en fantastisk god og søt smak når den grilles, og denne varianten kan serveres som en rett i seg selv, til tapasbordet, eller som tilbehør til grillmat.
Grillet paprika med fetaost

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Start med å lage fetaostkremen. Rør sammen fetaost med basilikumbladene og creme fraiche (kan byttes ut med gresk yoghurt).
  2. Del paprikaen i to på langs og fjern kjernen. Fyll med 1/4 av fetaostkremen i hver paprikadel, og fordel utover.
  3. Legg de fylte paprikaene på et dobbelt lag aluminiumsfolie og grill på middels høy varme i 10 til 15 minutter, til paprikaen har blitt myk. Ha over litt strimlet grillet chili og ekstra basilikum til pynt.