Vegetartaco med søtpotet, avokado og syltet rødløk

Lyst til å prøve en kjøttfri taco? Denne oppskriften med krydderstekte søtpoteter, avokado og sursøt rødløk er så full av smak at du ikke vil savne kjøttdeig. Som ekstra tilbehør passer det godt med agurk i tynne strimler eller terninger, granateplekjerner, tomater eller en frisk tomatsalsa.
Vegetartaco med søtpotet, avokado og syltet rødløk

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Topp gjerne tortillalefsene med grovhakkede urter som koriander eller mynte og finsnittet chili for mer smak.

Slik gjør du

  1. Rens og skjær løken i tynne skiver eller strimler. Bland løken med sukker og eddik og la løken «marinere» mens du tilbereder søtpotetene.
  2. Skrell og skjær søtpotetene i jevne terninger. Dryss over krydder og salt og drypp over olje. Vend alt godt sammen og bak søtpotetene i ovn ved 210 grader i ca. 25 minutter, eller til de er møre og gylne.
  3. Rens og skjær avokadoen i skiver.
  4. Fyll varme tortillalefser med salat, krydderstekte søtpoteter, avokadoskiver, ost og sursøt løk. Topp med litt yoghurt naturell.