Vegetartaco med søtpotet, avokado og syltet rødløk

Krydderstekte søtpoteter, avokado og syltet rødløk gjør denne kjøttfrie tacoen til en smaksfest. Som ekstra tilbehør passer det godt med agurk i tynne strimler, granateplekjerner, og en frisk tomatsalsa.
Vegetartaco med søtpotet, avokado og syltet rødløk

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Topp gjerne med grovhakkede urter som koriander eller mynte og finsnittet chili for mer smak.

Slik gjør du

  1. Rens og skjær løken i tynne skiver eller strimler. Bland løken med sukker og eddik og la løken «marinere» mens du tilbereder søtpotetene.
  2. Skrell og skjær søtpotetene i jevne terninger. Dryss over krydder og salt og drypp over olje. Vend alt godt sammen og bak søtpotetene i ovn ved 210 grader i ca. 25 minutter, eller til de er møre og gylne.
  3. Rens og skjær avokadoen i skiver.
  4. Fyll varme tortillalefser med salat, krydderstekte søtpoteter, avokadoskiver, ost og sursøt løk. Topp med litt yoghurt naturell.