Osteiskake med bær

Osteiskake med bær

Ingredienser

Kjeksbunn

12 stk digistive kjeks
4 ss smør

Isblanding

3 stk eggeplommer
1,5 dl sukker
200 g naturell kremost
2 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte

Topping

2 stk digestive kjeks
bær etter smak

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Denne iskaken kan lett bli en favorittdessert. Søt, fyldig og god. Det kjekke med iskake er at du kan lage den når du har tid og la den ligge i fryseren til du får gjester, da har du alltid noe godt å by på. Enkel og godt!

  1. 1. Knus kjeksen i en hurtigmikser sammen med smøret. Trykk massen ut i en springform (24 cm). Sett formen i kjøleskapet.
  2. 2. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Pisk kremosten med vaniljesukker og pisk deretter inn eggedosisen. Pisk kremfløten til krem og bland i til slutt.
  3. 3. Hell isblandingen i kakeformen. Sett kaken i fryseren over natten.
  4. 4. Ta den frosne kaken ut av formen og pynt den med knust digestive kjeks og bær som etter ønske.