Hjemmelagde risboller

Hjemmelagde risboller

Ingredienser

150 g Delfia fett (kokosfett)
100 g mørk sjokolade
1 stk egg
150 g sukker
1 ss sterk kaffe
1 ts vaniljesukker
6 dl puffet ris

Tidsforbruk

Vanskelighetsgrad

Middels

Risboller er en favoritt blant både små og store. Denne oppskriften på hjemmelagde risboller er laget med puffet ris, mørk sjokolade, delfiafett, egg, sukker og kaffe. Deilige småkaker som passer til jul eller i bursdager.

  1. 1. Smelt Delfiafettet i en kjele. Grovhakk sjokoladen og la den smelte i delfiafettet.
  2. 2. Pisk eggedosis av egg og sukker. Vend inn den smeltede sjokoladen, kaffe, vaniljesukker og puffet ris.
  3. 3. Legg små topper på bakepapir eller i muffinsformer. Avkjøl i kjøleskap frem til servering.