Saftig sjokoladekake med lys sjokoladekrem

En saftig, søt og myk sjokoladekake. Denne kaken er en litt lysere variant med masse smak, og en nydelig sjokoladekrem med hint av espresso. Oppskriften en tilpasset langpanne, men kan også gjerne lages som cupcakes.
Saftig sjokoladekake med lys sjokoladekrem

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Pisk sukker og egg til det blir det blir en luftig eggedosis.
  3. Bland bakepulver, hvetemel, vaniljesukker og kakao. Sikt det sakte inn i eggedosisen mens du rører forsiktig.
  4. Smelt smøret og bland med melken. Bland inn i kakerøren.
  5. Stek kaken i ca 20 minutter på nederste rille i ovnen. 200 grader. Sjekk med en kakenål at kaken er akkurat gjennomstekt.
  6. Bland alle ingrediensene til sjokoladekremen godt sammen. (Smøret skal ikke smeltes.) La kaken avkjøle seg før du tar på kremen.