Hjemmelaget kvikk-lunsj

Hjemmelaget kvikk-lunsj

Ingredienser

100 g smør
125 g melis
1 ts vaniljesukker
2 stk egg
350 g mel
1 ts bakepulver
400 g sjokolade

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Endelig kan du lage turkjeksen selv! Oppskriften gir 15 stk.

  1. Rør sammen mykt smør, melis og vaniljesukker.
  2. Tilsett ett og ett egg om gangen, og rør med høy hastighet.
  3. Bland sammen mel og bakepulver og ha det i røren. Rør raskt sammen til en deig.
  4. Form deigen til en firkant og stek den i 1-2 minutter på høy varme i et vaffeljern.
  5. Skjær kjeksen i staver mens den fortsatt er myk.
  6. Smelt sjokoladen og dypp stavene i sjokoladen.
  7. Når sjokoladen har stivnet er de klare til å spises!