Kyllingsalat med jordbær, mango og appelsin

Deilig sommerlig salat i friske farger med kylling, jordbær, mango og appelsin. Denne retten er ikke bare en fryd for øyet men også ganen. Server gjerne med ditt favorittbrød eller nystekt foccacia.
Kyllingsalat med jordbær, mango og appelsin

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Bruk gjerne Lerstang kyllingbryst i denne oppskriften for et garantert mørt og saftig resultat.

Slik gjør du

  1. Pensle kyllingfiletene på begge sider med BBQ glaze. Brun i en stekepanne med rapsolje. Stek videre i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 68 grader. La kyllingen hvile i 5 minutter før den skjæres i skiver.
  2. Skjær mangoene i terninger og del jordbærene i to. Skrell appelsinen og skjær fruktkjøttet i biter. Bland sammen i en bolle sammen med ruccola, saften fra limen, salt og pepper. Topp med kylling.