Kyllingtaco med granateple og mango

Kylling smaker kjempegodt i taco og er et litt sunnere alternativ til den tradisjonelle kjøttdeigen. Denne oppskriften på taco med kylling, granateple og mango må absolutt prøves!
Kyllingtaco med granateple og mango

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Bruk gjerne Lerstang kyllingbryst i denne oppskriften for et garantert mørt og smakfullt resultat.

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfiletene på begge sider med tacokrydder. Brun dem i rapsolje i en stekepanne. Stek videre i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 68 grader. La hvile i 5 minutter før de skjæres i skiver.
  2. Varm tacoskjellene i ovnen på 180 grader i 3 minutter. Fyll skjellene med hjertesalat, skiver av kylling, rødløk, mango og tacosaus. Topp tacoen gjerne med litt rømme og frisk koriander før servering.