Amerikanske pannekaker med bacon

Oppskrift på tykke, luftige, amerikanske pannekaker er populært til helgefrokosten. Disse søte pannekakene smaker også veldig godt med noe salt, som bacon. 1 porsjon gir 12 små og tykke pannekaker.
Amerikanske pannekaker med bacon

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Amerikanske pannekaker kan også toppes med frisk frukt og bær.

Slik gjør du

  1. Fordel eggehviter og eggeplommer i to boller. Bland melk sammen med eggeplommene.
  2. Bland bakepulver med hvetemel og sikt over melk og egg. Visp sammen til en glatt røre. Pisk eggehvitene stive sammen med sukker og salt. Vend inn i røren.
  3. Ha i smør i en middels varm stekepanne, gjerne en teflonpanne. Pannekakene skal være små og tykke, og de serveres helst nystekte.
  4. Stek bacon på begge sider til det er sprøtt, la renne av seg på bakepapir.
  5. Server pannekakene med bacon og lønnesirup.