Fullkornpasta med kylling og pinjekjerner

En mettende pastarett som er lett å like. Oppskrift på kyllingsalat med pasta og grønnsaker som garantert blir en hit! Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.
Fullkornpasta med kylling og pinjekjerner

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Fullkornpasta med kylling og pinjekjerner

Tips!

Server gjerne en brokkolisalat ved siden av. Bruk gjerne vår kvalitetskylling Lerstang fra Jacobs Utvalgte.

Slik gjør du

  1. En mettende pastasalat med kylling som er lett å like. Kylling kan varieres med spinat, kokt fisk eller chevre. Bruk kålrot, sellerirot, persillerot eller gulrøtter etter smak i mosen.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær selleri, løk og paprika i små terninger, hakk basilikum og skjær kylling i strimler.
  3. Fres grønnsaker i olje i ca. 4 min, tilsett kylling og stek til den er gjennomstekt, ca. 5 min. Rist pinje-kjerner i tørr stekepanne til de er gylne, ca. 3 min.
  4. Vend inn kokt pasta, ricotta, ruccula og basilikum. Krydre med salt og pepper. Strø over pinjekjerner og riv over parmesan før servering.
  5. Godt og enkelt! Næringsinnhold pr 100g:  energi kcal 205, protein 13g, karbohydrat 20g, fett 8g, derav mettet fett 2,5g, salt 0,4g. Utviklet i samarbeid med matforskningsinstituttet Nofima.