Pasta med saftig kylling og hjemmelaget pesto

Kylling med pasta og pesto passer godt til hverdags. Hjemmelaget pesto og noen ristede pinjekjerner gjør den ekstra smakfull. Server gjerne med salat og gode baguetter.
Pasta med saftig kylling og hjemmelaget pesto

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek kyllingen, filet eller bryst, i olje i stekepannen til de får en fin, gyllen farge. Stek kyllingen videre på stekebrett i ovnen på 200 grader i ca. 10-15 minutter. La kyllingen hvile i noen minutter på skjærebrettet før du skjærer i den.
  2. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  3. Bland basilikum, pinjekjerner, parmesan, olivenolje, salt og pepper i en bolle med en stavmikser. Smak til med litt sitronsaft.
  4. Bland pestoen med pasta og skjær kyllingbrystene i skiver, topp med dryss av pinjekjerner. og middagen er klar. Server gjerne med salat og gode baguetter.
Bland basilikum, pinjekjerner, parmesan, olivenolje, salt og pepper i en bolle med en stavmikser. Smak til med litt sitronsaft.