Pasta med reker og sukkererter

Pasta er alltid en slager og passer godt til reker. Denne oppskriften på pasta med reker og sukkererter er en lettvint og delikat familiemiddag! Varier gjerne retten med annen sjømat og benytt gjerne tagliatelle.
Pasta med reker og sukkererter

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Prøv en sunnere variant! Fullkornspasta er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. Tin rekene dersom de er frosne. Du kan gjerne skylle dem raskt under kaldt vann først, så legger du dem utover kjøkkenken på en kjøkkenhåndkle eller avispapir.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pill reker og skjær sukkererter i biter.
  3. Hakk og fres hvitløk og vårløk i olje i en stekepanne. Ha i fløte og grønnsakskraft, smak til med salt og pepper og la koke i ca. 1 min.
  4. Tilsett sukkererter og reker, og vend inn avrent pasta og server.
  5. Godt og enkelt!
Tin rekene dersom de er frosne. Du kan gjerne skylle dem raskt under kaldt vann først, så legger du dem utover kjøkkenken på en kjøkkenhåndkle eller avispapir.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Pill reker og skjær sukkererter i biter.
Hakk og fres hvitløk og vårløk i olje i en stekepanne. Ha i fløte og grønnsakskraft, smak til med salt og pepper og la koke i ca. 1 min.
Tilsett sukkererter og reker, og vend inn avrent pasta og server.