Pølsegrateng med pasta og løk

Pølsemiddag som barna elsker! En god oppskrift på grateng som lett blir en enkel og lettvint middagsfavoritt for barn og voksne. Pastagratengen med pølser, løk og tomatsaus passer ypperlig når det er mange rundt middagsbordet.
Pølsegrateng med pasta og løk

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Prøv en sunnere variant! Fullkornspasta er en kilde til kostfiber, og pølser med høy prosentandel rent kjøtt, gjør hverdagsmiddagen litt sunnere.

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken, og la renne godt av. Den skal være al dente, det vil si at det fortsatt skal være litt tyggemotstand.
  2. Skjær pølsene i biter. Skrell og hakk løk, og surr løken i olje i en gryte til den er myk. Ha pastasaus, pølser og pasta i gryten og bland godt
  3. Ha blandingen i en ildfast form, strø over ost og stek gratengen høyt i oven på 250 grader i ca. 7 minutter.