Stekt kamskjell med appelsinkokte gulrøtter

Kamskjell er perfekt som forrett til litt tyngre hovedretter. Stek gjerne først i rapsolje og så i smør og med friske urter, så blir det ekstra godt. Kamskjell går raskt å steke, og sammen med MENYs ferdige, appelsinkokte gulrøtter blir dette en enkel forrett med gode smaker.
Stekt kamskjell med appelsinkokte gulrøtter

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Hvis kamskjellene er små kan du gjerne servere to stk per person.

Slik gjør du

  1. Krydre kamskjellene med salt og pepper. Stek kamskjellene i rapsolje i 30 sekunder på hver side. Ha i 1 ss smør og timian. La steke i ytterligere 1 minutt. Øs smøret over kamskjellene underveis.
  2. Varm de appelsinkokte gulrøttene i en kjele. Løft gulrøttene ut av kjelen og kok opp appelsinkraften. Dra kjelen av varmen og pisk inn 3 ss smør. Vend granateplene inn i sausen. Smak til med salt og pepper.