Kamskjell og kongereker i pitabrød

Kamskjell og kongereker i pitabrød

Ingredienser

250 g kongereker/scampi, rå
250 g Kamskjell/scallops, rå
1 ss matolje,
4 stk pitabrød
1 pk blandet salat
1 stk mango
1 stk avocado
1 ss finhakket koriander
chipotlemajones,
aioli m/persille,

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Kamskjell og kongereker i pita med salat, mango og avokado. Topp det hele med deilig aioli. En lett og enkel godbit i farta!

  1. Kjøp kamskjell og scampi rett fra ferskvaredisken eller tin fryste kamskjell og scampi. Stek kamskjellmusklene i 1 minutt på hver side. Rå scampi stekes til de har fått fin rosa farge og er knapt gjennomstekte, ca 3-4 minutter.
  2. Varm pitabrødene etter anvisning på pakken. Bland salat med litt MENY Anbefaler persilleaioli, og tilsett mango og avokado i skiver.
  3. Varme kamskjell og scampi. Bland alt raskt sammen og fyll i varme pitabrød. Topp det hele med MENY Anbefaler Chipotle majones. Velbekomme!