Pannestekte kamskjell med erter og appelsin

Kamskjell er veldig populært som forrett til litt tyngre hovedretter og har en mild og god smak som passer til mye spennende tilbehør. Her serverer vi lune kamskjell mer erter og syrlig appelsin.
Pannestekte kamskjell med erter og appelsin

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Hvis kamskjellene er små kan du gjerne servere to stk per person.

Slik gjør du

  1. Krydre kamskjellene med salt og pepper. Stek kamskjellene i rapsolje i 30 sekunder på hver side.
  2. Ha i 1 ss smør og timian. La steke i ytterligere 1 minutt. Øs smøret over kamskjellene underveis.
  3. Løft kamskjellene ut av panna og tilsett erter, fruktkjøttet og saften fra appelsinen. Varm i 30 sekunder. Smak til med salt og pepper.
  4. Anrett erte- og appelsinblandingen i tomme skjell eller på tallerkener. Topp med stekt kamskjell og gjerne litt frisk kjørvel.