Crostini med krabbe, fennikel og eple

Crostini med krabbe, fennikel og eple

Ingredienser

1 stk baguette, i tynne skiver
2 ss rapsolje
2 stk fylte krabbeskjell
1 stk fennikel, i tynne skiver
1 stk syrlig eple, i tynne strimler
2 ss lakserogn

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Denne oppskriften på krabbe-crostini med fennikel og eple er en lett og elegant forrett, som også kan serveres som kanapéer eller en liten appetittvekker.

  1. 1. Stek baguettskivene i olje i en stekepanne til de er gyllne og sprø.
  2. 2. Topp baguettskivene med krabbe, fennikel, eple og lakserogn. Pynt gjerne med finhakket gressløk og dill.
  3. 3. Disse krabbe-crostiniene passer perfekt som en liten appetittvekker før middagen, men også som kveldskos eller en liten forrett.