Grillspyd med kjøttboller

Lag smakfulle kjøttboller av kjøttdeig og tre på grillspyd. Veldig enkelt og veldig godt. Ønsker du å gjøre det superenkelt kan du kjøpe ferdige små kjøttboller i butikken.
Grillspyd med kjøttboller

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Stek kjøttbollene ferdig, tre dem på spyd med rødløk og varm dem i ovnen på 180 grader i 10 minutt like før servering.

Slik gjør du

  1. Bland kjøttdeigen med egg, brødsmuler, hvitløk og urter. Smak til med salt og pepper. Stek en liten prøvebolle for å se om konsistens og smak er slik du ønsker. Juster eventuelt med mer smak. Stek kjøttbollene i smør til de er gyldne og gjennomstekte. Du kan fint steke dem ferdig, og varme dem opp igjen senere, for eksempel på grillen.
  2. Server for eksempel med en frisk grønn salat og dressing i pitabrød.