Hjemmelaget tacosaus

En god hjemmelaget salsasaus til taco. Kutt tomatene i store biter så får du en god chunky salsa.
Hjemmelaget tacosaus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Finhakk rødløk, chili og hvitløk og fres det mykt i olivenolje i en middels varm stekepanne.
  2. Grovhakk tomatene i store biter for en ekstra chunky salsa.
  3. Tilsett hakkede tomater, sukker og rødvinseddik i løk og chiliblandingen.
  4. La sausen putre i 10–15 minutter.
  5. Skjær et lite kryss i skallet på plommetomatene og legg dem i kokende vann i 30 sekunder. Vannet skal dekke hele plommetomatene.
  6. Hell av vannet og flå plommetomatene. Del dem i terninger og rør inn i sausen.
  7. Smak til med salt, pepper og finhakket koriander.