Hjemmelaget tacosaus

En god hjemmelaget salsasaus til taco. Kutt tomatene i store biter så får du en god chunky salsa.
Hjemmelaget tacosaus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Del plommetomatene i store biter for en ekstra chunky salsa.

Slik gjør du

  1. Finhakk rødløk, chili og hvitløk og fres det mykt i olivenolje i en middels varm stekepanne.
  2. Tilsett hakkede tomater, sukker og rødvinseddik i løk og chiliblandingen.
  3. La sausen putre i 10–15 minutter.
  4. Skjær et lite kryss i skallet på plommetomatene og legg dem i kokende vann i 30 sekunder. Vannet skal dekke plommetomatene.
  5. Hell av vannet og flå plommetomatene. Del dem i terninger og rør inn i sausen.
  6. Smak til med salt, pepper og finhakket koriander.