Matskattdagen 26. november

Matskattdagen 26. november

Oppdatert 24. november 2021
Ta deg en pause fra Black Friday! Fredag 26. november kl. 14-18 inviterer vi deg innom butikkene våre for å smake på Matskatter fra lokale produsenter som bidrar til mangfold i norsk matkultur.

NB! På grunn av lokale koronarestriksjoner
utgår Matskattdagen i Ålesund, Trondheim og Bergensområdet. 

Velkommen fredag kl 14-18

På fredag har vi rigget butikkene til Matskatt-fest og byr på spennende smaksprøver.

Velkommen til matskatt-smaking fredag 26.11. mellom kl. 14 og 18 – kanskje finner du din nye matskatt!

Visste du at MENY satser på lokale matskatter?

Norge er fylt av matskatter – i byene, bygdene, på fjellet og langs kysten. Overalt i vårt langstrakte land produseres det varer med klar lokal identitet, gode historier og en kvalitet som er foretrukket i sitt område.

Det er disse varene vi har valgt å kalle Matskatter.

Matskatter fra Norge Matskatter fra Norge

Hva mener vi med Matskatter?

For noen år siden bestemte vi oss for å kartlegge og løfte våre norske matskatter. Å sikre matmangfoldet vårt er et viktig samfunnsansvar som vi tar på alvor.

Mer enn 3000 mat- og drikkevarer fra 450 produsenter

I 2011 samlet vi derfor våre mest engasjerte kokker og matarbeidere til et eget MENY-Laug, som siden har vært på jakt etter verdifulle matskatter. De finner frem til lokale produkter som kjennetegnes av godt håndverk.

Lokal matproduksjon er bra for norske arbeidsplasser og for vår mattrygghet, og et stort utvalg er bra for alle oss som ønsker å spise godt og variert.

Produktet har som oftest også en god historie. Matskattene har fått plass både i hyllene og hjertene våre, fordi vi vet hvor hardt produsentene jobber for å gi oss enestående kvalitetsmat. 

Velkommen til Matskattdag på fredag kl. 14-18!

Finn nærmeste MENY-butikk