Inger-Margrethe - råvareformidleren

Inger-Margrethe - råvareformidleren

Inger-Margrethe kjemper råvarenes kamp. Det beste hun vet er å forme og fremme de gode råvarene som finnes i markedet.

Inger-Margrethe Granhaugen-Arvesen er ferskvaresjef hos MENY Pindsle og medlem av MENY-Lauget. Hun er utdannet butikkslaker, har lang fartstid i MENY og er opptatt av og forme og fremme de gode råvarene som finnes på markedet.  

MENY-Lauget

I MENY-Lauget samles MENYs egne mateksperter fra hele landet. Medlemmene har ulik matfaglig bakgrunn og formålet med MENY-Lauget er å styrke og opprettholde MENYs ferskvareposisjon. Oppgavene til lauget spenner fra produktutvikling i samarbeid med produsenter, via smaking og testing til arbeidet med å løfte frem de norske Matskattene. Og Matskatter i MENY, er norsk mat og drikke med den ekstra gode smaken, unik kvalitet, tydelig geografisk opprinnelse og den gode historien.

Medlemmene i MENY-Lauget representere smaken av MENY. Vi har spurt Inger-Margrethe om matinteresse, bakgrunn og hvorfor hun er med i MENY-Lauget.

Mor introduserte nye smaker

Matinteressen kan jeg takke min mor for. Den startet da jeg var barn, min mor jobber i 40 år i sammye yrke som jeg gjør nå. Hun har alltid hatt med deilige og nye smaker hjem, jeg har fått smake og oppleve nye ting.

Favoritten er nok gravet reinsdyr ytrefilet med akevitt og rosepepper. 

Jeg elsker jobben min og bakgrunnen som butikkslakter er den beste av alle verdener. Jeg lærer noe nytt hver dag gjennom kollegaer og kunder.

En god saus er ingen foruten. Min favoritt er Gorgonzolasaus. Smelt osten på lav varme og tilsett litt etter litt med fløte for ønsket konsistens.

Hvorfor vil du være medlem av MENY-Lauget?

Jeg vil være med på å forme og fremme de gode råvarene som finnes på markedet. Å oppleve mer, lære mer og bli kjent med kollegaer tvers over landet...

Det finnes så utrolig mange råvarer der ute som mange ikke er klar over. Det beste er å være med på oppdagelsesferden og å få lov til å dele med kundene.