Veteranen Lars

Veteranen Lars

Lars Gerhardsen har lang erfaring med butikk og ferskvare. Gjennom utallige møter med dyktige kokker og produsenter har Lars funnet lidenskapen.

MENY-Lauget består av matarbeidere med et glødende engasjement for sitt fag. Lars er utdannet butikkslakter og er ekspert på fisk og ost.

Lars Gerhardsen

Kategoriansvarlig for fisk og håndskåret ost i MENY, fra Oslo

  • Utdannet butikkslakter. 42 år med erfaring fra butikk og ferskvare.
  • På fritiden går det i gode venner, god mat og hytta.

Hva er det beste med jobben din?

Det beste med å jobbe i MENY er alle de fantastiske leverandørene, flotte medarbeiderne og all den gode maten.

MENY-lauget er også en uvurderlig kilde til faglig påfyll. Det er fine folk og mye kunnskap.

Hva er ditt ekspertområde?

Jeg går for å være god på fisk og ost.

Fisk er nok det som fascinerer meg aller mest. Det er både raskt og enkelt å tilberede, pluss at det er utrolig sunt og godt.

Hva betyr arbeidet med Matskatter for deg?

Matskatt-arbeidet er det viktigste jeg gjør. Du møter så mange med kjærlighet til det de gjør, at det er umulig å ikke bli smittet av lidenskapen.

Hvis du kunne tatt med tre Matskatter til en øde øy?

Vanskelig spørsmål, men jeg må definitivt ha med meg klippfisk fra Dybvik, cheddar fra Thorbjørnrud og noe godt å drikke fra Balholm, kanskje fruktmosten med bringebær.

Prøv en av favorittene til Lars:

Har du noen gode kokketips?

Lite slår klippfisken fra Dybvik når den er gratinert i ovn med ostesaus og masse løk. Server den gjerne med bacon, rotmos og litt god vin.