MENY-Lauget

MENY-Lauget

MENY-Lauget består av våre egne kokker og eksperter, som har fått i oppdrag å lete, lukte og smake seg frem til særegne lokale matskatter. De er kokker, butikkslaktere, pølsemakere og ostenerder med et glødende engasjement for sitt fag.

Bli kjent med medlemmene i MENY-Lauget

I MENY-lauget er det matglade kokker, butikkslaktere, konditorer som alle er kunnskapsrike, dyktige og spesielt opptatt av god mat og gode råvarer. Denne gjengen er med alt fra å finne nye Matskatter til å smake seg fram til den beste roastbiffen som skal serveres i ferskvarediskene.

Jacobs Utvalgte pesto smaker fantastisk på torskeloin. Ekstra smakfullt blir det hvis torsken smøres med pesto før den pakkes inn i en tynn skive spansk eller italiensk spekeskinke.

Lokalmat fra Vestfold og Telemark

Lokalmat fra Agder: