Daniel - dyrevelferd er viktig

Daniel - dyrevelferd er viktig

Det beste Daniel vet er å hjelpe kunder som er usikre på hva de trenger og hvordan de skal tilberede maten. Da har han mulighet til å gjøre kunden til helten på kjøkkenet og bidra til gode råvarevalg.

Daniel Lundstadsveen er assisterende ferskvaresjef hos MENY Holmestrand og medlem i MENY-Lauget. Han er utdannet kokk og butikkslakter og har jobbet hos MENY siden 2012. Det er en erfaren fagmann som mener at du kan kjenne på både smak og kvalitet på kjøttet, om dyrene har hatt et godt liv.

MENY-Lauget

I MENY-Lauget samles MENYs egne mateksperter fra hele landet. Medlemmene har ulik matfaglig bakgrunn og formålet med MENY-Lauget er å styrke og opprettholde MENYs ferskvareposisjon. Oppgavene til lauget spenner fra produktutvikling i samarbeid med produsenter, via smaking og testing til arbeidet med å løfte frem de norske Matskattene. Og Matskatter i MENY, er norsk mat og drikke med den ekstra gode smaken, unik kvalitet, tydelig geografisk opprinnelse og den gode historien.

Medlemmene i MENY-Lauget representere smaken av MENY. Vi har spurt Daniel om matinteresse, bakgrunn og hvorfor han er med i MENY-Lauget.

God kvalitet på kjøttet

Matinteressen er stor og det samme gjelder kjærligheten til dyrene. - Jeg liker godt å jobbe med både kjøtt og fisk, forteller Daniel. Og så er jeg opptatt av at dyrene har hatt et godt liv. Dyr som har det fint får god kvalitet på kjøttet.

Bytt ut den tradisjonelle biffen med nyretapp av norsk Angus. Nyretapp også kalt "Hanger Steak" er et godt kjøttstykke som passer ypperlig som biff

Hvorfor vil du være medlem av MENY-Lauget?

Det å være med i Lauget gir meg mulighet til å utvikle meg enda mer og gi kundene flere råd. I tillegg er det fint å kunne være med på å påvirke noen av produktene som kommer ut i butikkene.

Beste jeg vet er å hjelpe kunder som er usikre på hva de trenger og hvordan de tilbereder maten