Matnyheter høsten 2019

Matnyheter høsten 2019

Høstens nye matvarer for 2019 er snart i butikk. Slikkemunner, frokost-elskere, folk på farta og de som vil spise grønnere kan glede seg litt ekstra til nye produkter.
Se nyheter for høsten 2020 her

Nyheter på snacks

Det viktigste først ;) Innenfor denne varegruppen er vi jo ekstra villige til å prøve nye smaker.

Freia lanserer Firkløver med smak av appelsin & havsalt – søtt, friskt & salt i en munnfull! Og for deg som gleder deg til jul kan vi friste med Freia Melkesjokolade med sprø biter av pepperkaker. NAM! 

 

Protein-trenden fortsetter

Både Snickers og Japp kommer med proteinsjokolade; Japp Protein og Snickers Protein med mindre sukker, kalorier og høyt proteininnhold. 

Grønnere snacks

Maruud lanserer Veggie Straws, en spennende, ny snackstype laget av poteter og grønnsaker. 

Emblem
Veggie Straws kommer i fire ulike smaker: mais, spinat, tomat og rødbet.

Middagsnyheter

Broken Taco som er kjent for sine HOTTE produkter har utviklet nyheter også for de som setter pris på litt mildere smaker.

To ulike salsaer. Salsa Verde er laget av grønne tomater og smakstilsatt med hvitløk og Serrano peppers i medium styrke, perfekt tilbehør til hvit fisk, skalldyr og kylling. Sissy Salsa passer til de som ønsker en frisk, smakfull og fyldig salsa uten sting av chili. Denne salsaen er perfekt balansert for barn/nybegynnere som ønsker en mild Mexicansk smakstilpassning

Broken Taco lanserer også Authentic taco spice mixet mildt originalt taco krydder med mindre salt.

 

Emblem
Prøv også de nye hvetetortillaene til Broken Taco som er ekstra myke og elastiske og som ikke sprekker.

Kjøttfri middag

Grandiosa lanserer Mandagspizza, en kjøttfri grønnsakspizza rikelig toppet med store biter av grønnsaker og tre oster. I tillegg lanserer Findus Grønnsaks Nuggets med brokkoli, gulrot og blomkål, Spesielt utviklet for å få barna til å spise grønnsaker!  

Emblem
1 av 4 nordmenn oppgir at de skal spise mindre kjøtt i 2019

Når du vil spise kjøtt

MENY lanserer Flat iron steak av Norsk Anguset mørt stykke kjøtt perfekt som helstekt – på grill eller i ovn, og i skiver til fajitasenchiladas eller quesadillas. MENY kommer også med et bidrag til norsk tradisjonsmat; Rå og grove kjøttkaker med høyt kjøttinnhold og god smak - slik som hjemmelaget.   

 

Matkort gir trygge matopplevelser

Matkort gir trygge matopplevelser

Med matkort kan allergikere og intolerante trygt vite hva de spiser. Perfekt for deg som ønsker å gi trygge matopplevelser enten det er til hverdag eller fest!

Frokostnyheter

Også på frokost er fokuset sunnhet. Axa kommer med Havreputer fylt med frystørkede jordbær som har 40% mindre sukker og er rik på fullkorn og kilde til fiber. Mills lanserer noe helt nytt; Plantego som er plantebasert grønnsakspålegg til brødskiven i to smaker, avokado og grillet paprika.   

Brød og rundstykker

Hatting lanserer gourmet-stykkene Håndtværk surdeigsstykkerKombinasjonen av surdeig, lengre hviletid på deigen og steinovn øker aromaen og bringer smakene sterkere frem, samtidig som du får de store porene og sprø skorpen. I tillegg kommer Bakehuset med Fynkygine Fiberbrød; rikt på kostfiber og et høyt innhold av protein, et saftig brød som holder seg ferskt lenge og ikke minst smaker godt.

Frokostkaffen

Prøv også kaffen Chaparral Colombia fra Coffee Of The World, en kraftig og fyldig kaffe med smak av kirsebær og sjokolade, og aroma av karamell og sjokolade. Kaffen er både Debio- og Fairtrade-sertifisert.

Mellommåltider

På farta? Du er ikke den eneste. Stadig flere velger raske måltider. Q-meieriene lanserer Din Skyr eple og kanel; et lite måltid med smak stemt frem av forbruker. Fettfri, proteinrik og laktoseredusert. Synnøve lanserer Yogrøtkaldgrøt laget av gresk yoghurt, tilsatt steel cut havre og chiafrø. Dette gir et næringsrikt og mettende måltid som er lav på fett og rik på proteiner. Kommer i to smaker; naturell og mango-fersken & peanøtter.

Drikkenyheter

Coca-cola lanserer Fuze Tea Apple & Cinnamon. Dette er en iste, med smak av eple og kanel, som kan nytes både varm og kald. Fra Eldorado kommer Eldorado GO, en leskedrikk uten sukker og uten kalorier, men med friske smaker av Strawberry & Kiwi, Orange & Mango, Lemon & Lime og Green Apple & Pear

Energisk kaffe

De populære Monster-drikkene kommer ny smak av espresso. Monster Espresso er en iskaffe med en energimiks og høyere koffein-innhold, lav på sukker og kalorier.

Det søte punktum

Piano lanserer serveringsklar Panna Cotta, en enkel og populær dessert til hverdags og fest! Laget med 89% fløte og vaniljefrø. Kan serveres rett fra pakken, men blir enda bedre når den smeltes om. Piano kommer også med en sjokoladekrem som kun skal piskes før den brukes som fyll, topping eller dessert!

 

Iskald

På iskrem-fronten er det mye å glede seg til. Hennig Olsen lanserer Sørlandsis med cookies, kanel og kardemomme og Inspira Premium Hasselnøttis som har raust med nougatkrem og røstede hasselnøtter. 

Is til enhver anledning

Har du smakt julebrus-is? Det var en superhit ifjor og nå lanseres den i rød variant i tillegg til brun. I tillegg kommer Norges første Halloween-is. Kos deg på Allehelgensaften med Isabella Halloween – skremmende god med smaker av fløte og appelsin!

Emblem
Hver nordmann spiser i gjennomsnitt 12 liter is i året

Jacobs Utvalgte nyheter

Kvalitetsmerket Jacobs Utvalgte fyller 10 år i år. Det feirer vi med følgende produktnyheter; Jacobs Utvalgte pizzabunlaget med tipo 00-mel, og stenovnsbakte i vedovn, produsert i Italia i napolitansk stil. Jacobs Utvalgte premium croissanter blir høye og luftige under steking og er perfekt til helgefrokosten. Jacobs Utvalgte Lam Mørbrad er et saftig og mørt Saus vide produkt laget av Prima Jæren råstoff. Sist men ikke minst Jacobs Utvalgte pastasaus; deilig og fersk pastasaus laget på ekte italiensk vis, med  italienske tomater og kremet mascarpone

​​