Biffsalat à la Thailand

En skikkelig sprø, saftig og frisk salat med rå grønnsaker og skiver av biffkjøtt. Mye av hemmeligheten ligger i den magiske dressingen.
Biffsalat à la Thailand

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Dressing

Slik gjør du

  1. Del kjøttet i to jevne biffer og gni biffene inn med litt olje, salt og kvernet pepper. Grill eller stek biffene over høy varme i ca. 2–3 minutter på hver side. La kjøttet hvile på en tallerken mens du lager salaten.
  2. Skrell og skjær gulroten i tynne strimler. Rens og finsnitt løken, og skjær agurken i tynne bånd.
  3. Finhakk hvitløk og chili til dressingen og rør sammen alle ingrediensene.
  4. Bland sammen gulrot, løk, agurk, spinat, koriander og mynteblader. Drypp over litt av dressingen og vend det lett sammen.
  5. Skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene i kjøttet. Anrett salat og biffskiver på tallerkener eller et pent fat. Drypp over resten av dressingen og avslutt med sprøstekt løk.