Kremet fiskesuppe med laks og reker

Kremet fiskesuppe med laks, asparges og reker er en god suppe som passer til middag for hele familien og er helt uten hvetemel. Kanskje er den verdens beste fiskesuppe?
Kremet fiskesuppe med laks og reker

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Liten tid? Kjøp MENYs egen fiskesuppe i ferskvaredisken!

Slik gjør du

  1. Fres løk og fennikel i 2 ss olje i 3 minutter. Ha på fiskekraft og fløte. La koke i 15 minutter.
  2. Rør ut 2 ss maizenna i 4 ss kaldt vann. Pisk inn maizennablandingen i fiskesuppen og kok opp.
  3. Hvis du vil ha fiskesuppen litt tykkere, så bruker du bare litt mer maizenna. Ved å jevne suppen på denne måten får du en glutenfri fiskesuppe som passer for enda flere. Smak til suppen med salt og pepper.
  4. Kutt laksen i terningen på ca 2x2 cm og bland terningene med reker, finhakket dill og litt salt og pepper.
  5. Stek reker, laks og aspargestopper i 2 ss olje i 1 minutt. Ha fisk, reker og asparges i fiskesuppen like før servering.