Laksefilet med brokkolisalat og granateple

Stekt laks med salat av rå brokkoli blir en crunchy og god middag. I salaten har vi i litt granateplefrø som gir god smak og fin farge. Enkel og god oppskrift på laksefilet med brokkolisalat og granateple. Kjøp ferdig brokkolisalat hos MENY eller lag den selv. Enkelt og godt uansett!
Laksefilet med brokkolisalat og granateple

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Krydre laksefileten med salt og pepper. Stek laksen i kryddersmøret til den er gyllen på begge sider, gjennomstekt og fortsatt har en rosa kjerne. Dette tar ca 3 minutter på hver side.
  2. Server laksen med brokkolisalat, frøene fra granateple og resten av kryddersmøret fra stekepannen.
  3. Kutt baconet i terninger og sprøstek det. Bland baconet med brokkoli, blomkål, rødløk, majones og creme fraiche. Smak til med salt og pepper.