Stekt laks med papaya og urtebakte poteter

Oppskrift på laksefilet med søt papaya, gode poteter og rødløk. Lime fremmer den gode smaken i fisk og poteter, og soyasaus gjør retten mer spennende. Topp gjerne med litt lakserogn så har du en rett du kan servere gjester.
Stekt laks med papaya og urtebakte poteter

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del laksen i fire porsjonsstykker. Krydre stykkene med salt og pepper. Stek laksen i smør i en stekepanne til de er gylne og akkurat gjennomstekte. Løft laksen ut av pannen og la hvile.
  2. Skrell papayaen og del fruktkjøttet i terninger. Skrell og del rødløken i båter. Ha papaya, rødløk og poteter i samme pannen som du stekte laksen i, til potetene er gjennomvarme. Dette tar ca 5 minutter. Dersom du koker poteter trenger de ikke være med i pannen.
  3. Skvis lime over laks og papaya. Ha også litt soya over laksen, og en skje lakserogn per porsjon ved servering.