Kokt torskerogn

Her får du oppskriften på koking av rogn fra torsk eller skrei.Torskerogn til middag er en delikatesse under skreisesongen som pågår fra januar til mars hvert år. Du kan også steke skiver av torskerogn i smør og servere på brødskive.
Kokt torskerogn

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Vask rognen.
  2. Kok opp en kjele med vann, salt, pepper, laurbærblad og sitron.
  3. Pakk torskerognen inn i bakepapir og la trekke i vannet i 30-40 minutter. La torskerognen avkjøles i kokevannet hvis den ikke skal serveres umiddelbart.
  4. Server skiver av torskerogn til torskemiddagen. Du kan også steke skiver av torskerogn i smør og servere på brødskive.
Vask rognen.
Pakk torskerognen inn i bakepapir og la trekke i vannet i 30-40 minutter. La torskerognen avkjøles i kokevannet hvis den ikke skal serveres umiddelbart.
Server skiver av torskerogn til torskemiddagen. Du kan også steke skiver av torskerogn i smør og servere på brødskive.