Marinerte jordbær med pitahaya, sitron og vaniljekesam

En enkel og søt fruktsalat med jordbær og pitahaya, vaniljekesam og litt skall av sitrus. Server gjerne om sommeren når du får de nydelige, norske jordbærene.
Marinerte jordbær med pitahaya, sitron og vaniljekesam

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok opp sukker, vann og vaniljestang. Kok til sukkeret er løst opp. Dra kjelen av varmen og tilsett sitron- og limeskall. Avkjøl.
  2. Del jordbærene i båter og legg jordbærene i sukkerlaken i minst 30 minutter.
  3. Skrell pitahayaen med en kniv og skjær fruktkjøttet i terninger. Her kan du også bruke et kulejern hvis du har, så får du fine runde pitahaya-kuler. Legg pitahayaen i sukkerlaken sammen med jordbærene.
  4. Server fruktsalaten med vaniljekesam.