Grønnsaksgryte med blomkål

Denne grønnsaksgryta passer godt som tilbehør til hvit fisk, svin eller som en egen vegetarrett. Skal du ha den som en vegetarrett bør du tilsette 200 g hermetiske kikerter mot slutten av steketiden.
Grønnsaksgryte med blomkål

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Skal du ha den som en vegetarrett bør du tilsette 200 g hermetiske kikerter mot slutten av steketiden.

Slik gjør du

  1. Løk, paprika, hvitløk og poteter kuttes i skiver.
  2. Fres løk, paprika, hvitløk og chili i olivenolje i en stor stekepanne. Skal du ha den som en vegetarrett bør du tilsette 200 g hermetiske kikerter mot slutten av steketiden.
  3. Tilsett tomat og poteter, skru ned til middels varme.
  4. Putre under lokk i ca 15- 20 min til potetene er ferdige.
  5. Tilsett oliven og smak til med salt og pepper.
  6. Stek små blomkålbuketter raskt i stekepannen og ha det over gryta.