Lun potetsalat med babyspinat, rødløk og urter

Lun potetsalat med babyspinat, rødløk og urter

Ingredienser

800 g Kokefaste poteter
65 g Babyspinat
2 dl Hakkede urter f. eks gressløk, persille, kjørvel, basilikum og dill

Dressing

0,5 stk Rødløk
1 stk Hvitløksfedd
0,5 stk Sitron, saften
0,5 dl Olivenolje
1 Salt
1 Pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Enkel oppskrift på hjemmelaget potetsalat. Et sunt og godt tilbehør som passer til både kjøtt og fisk.

  1. Vask og kok potetene møre i godt saltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene tørre.
  2. Visp sammen olivenolje, sitronsaft, finhakket rødløk og finhakket hvitløk. Smak dressingen til med salt og pepper.
  3. Del potetene i to eller fire og bland dem sammen med spinat, dressing og hakkede urter. Salaten er aller best når den serveres lun.