Stroganoff med sopp

Stroganoff er klassisk høstmat. Originalen er med biff, mens dette er oppskrift på en vegetarisk variant der kjøtt er erstattet med sopp. En kremet gryte til kalde høstkvelder.
Stroganoff med sopp

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Slik gjør du

  1. Klassisk og god gryterett laget vegetarisk! ! Bytt gjerne ut sennep med tomatpure.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
  3. Stek sopp og løk gyllent i olje i en gryte, strø over mel og ha i kraft, crème fraîche og sennep og la småkoke i ca. 15 min.
  4. Ha i paprikapulver, smak til med salt og pepper og server med ris.
  5. Godt og enkelt!
Klassisk og god gryterett laget vegetarisk! ! Bytt gjerne ut sennep med tomatpure.
Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
Stek sopp og løk gyllent i olje i en gryte, strø over mel og ha i kraft, crème fraîche og sennep og la småkoke i ca. 15 min.
Ha i paprikapulver, smak til med salt og pepper og server med ris.