Saftig banankake med sjokolade

Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i sjokoladebiter og valnøtter rett før steking. Du trenger en brødform på omtrent 1 liter.
Saftig banankake med sjokolade

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne med vispet krem eller is.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader, og kle en brødform med bakepapir.
  2. Mos bananene med en gaffel til en bananpurè. Tilsett eggene og rør til de er godt blandet inn. Rør inn oljen. Sikt inn de tørre ingrediensene og vend sammen med en slikkepott. Ikke rør for mye, da blir konsistensen veldig hard.
  3. Vend inn sjokoladen og valnøttene rett før steking.
  4. Ha røren over i brødformen, og stek i ca. 50 minutter (avhengig av ovn).
  5. Pakk inn i aluminiumsfolie og kaken vil holde seg saftig i flere dager. Pynt den som du ønsker, prøv for eksempel honning og banan i skiver.