Italiensk kyllinggryte

Hel kylling gir mer for pengene og er ingen sak å dele. Følg linken nederst i oppskriften for å lese hvordan du deler kyllingen.
Italiensk kyllinggryte
Oppskrift fra

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Italiensk kyllinggryte

Tips!

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. Hel kylling gir mer for pengene og er ingen sak å dele. Stek gjerne kyllingklubbene for seg i ovnen.
  2. Skjær sopp i skiver.
  3. Skrell og hakk løk og fres i olje, sammen med soppen, i en gryte i ca. 5 min.
  4. Del kyllingen i 8-10 biter, brun bitene i olje i en stekepanne, og ha i gryten. Tilsett ris, eplemost og kraft.
  5. La småkoke til risen er al dente i ca. 18-20 min. Rør inn smør og revet parmesan og smak til med salt og pepper. Topp med hakket persille.
  6. Godt og enkelt!