Kylling i kokossaus

Kylling i kokossaus

Ingredienser

600 g kyllingbryst
0,5 ts malt gurkemeie
1 ts malt koriander
0,5 ts malt cumin
1 ss rød curry paste
2 ss rapsolje
1 stk rød chili
2 stk hvitløksfedd
1 stk løk
1 stk rød paprika
1 boks vannkastanjer
1 bit frisk ingefær
1,5 boks kokosmelk
salt
1 stk lime
100 g sukkererter
frisk koriander

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Kylling i kokossaus, eller Khai Krati som det også heter, er en deilig, krydret Thailandsk kyllingrett. En deilig oppskrift på kyllinggryte med kokosmelk som er perfekt til hverdagsmiddag eller til helgen.

  1. Finn frem ingrediensene
  2. 1. Vend kyllingen godt med de tørre krydderne og curry paste. Wok dette i en skikkelig varm panne. Tilsett chili, hvitløk, løk og paprika og la det hele frese til grønnsakene er myke og kjøttet har fått en fin gylden farge.
  3. 2. Tilsett vannkastanjer, ingefær og kokosmelken og la den småkoke i 20 minutter.
  4. 3. Smak til med salt og friskpresset limesaft. Vend inn sukkerertene og frisk hakket koriander rett før servering.
  5. 4. Server gjerne med ris.