Kylling i kokossaus

Kylling i kokosmelk, eller Khai Krati som det også heter, er en deilig, krydret Thailandsk kyllingrett. En deilig oppskrift på kyllinggryte med kokosmelk som er perfekt til hverdagsmiddag eller til helgen.
Kylling i kokossaus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Smak gjerne til med litt sukker, dette vil dempe litt av syre og bitterhet fra lime og paprika og gi retten mer fylde og smak.

Slik gjør du

  1. Finn frem ingrediensene. Du kan bruke kyllingfilet eller kyllingbryst.
  2. Vend kyllingen godt med de tørre krydderne og curry paste. Wok dette i en skikkelig varm panne. Tilsett chili, hvitløk, løk og paprika og la det hele frese til grønnsakene er myke og kjøttet har fått en fin gylden farge.
  3. Tilsett vannkastanjer, ingefær og kokosmelken og la den småkoke i 20 minutter.
  4. Smak til med salt og friskpresset limesaft. Vend inn sukkerertene og frisk hakket koriander rett før servering.
  5. Server gjerne med ris.
Finn frem ingrediensene. Du kan bruke kyllingfilet eller kyllingbryst.
Vend kyllingen godt med de tørre krydderne og curry paste. Wok dette i en skikkelig varm panne. Tilsett chili, hvitløk, løk og paprika og la det hele frese til grønnsakene er myke og kjøttet har fått en fin gylden farge.
Tilsett vannkastanjer, ingefær og kokosmelken og la den småkoke i 20 minutter.