Kyllingwok med nudler og grønnsaker

Wok med kylling er en populær hverdagsmiddag. Tenk bare på hvor lett det er å variere, hvor enkelt det er og så smaker det selvfølgelig kjempegodt! Her har vi gjort det ekstra lett for deg som ønsker et raskt og godt middagstips med en enkel oppskrift.
Kyllingwok med nudler og grønnsaker

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Tips for raskere middag! Kjøp nygrillet kylling hos MENY.

Slik gjør du

  1. Tips for raskere middag! Kjøp nygrillet kylling hos MENY. Rens kyllingen fri for skinn og ben, slik at du kun sitter igjen med rent kyllingkjøtt.
  2. Bruker du kyllingfilet, krydre med salt og pepper, og stek de i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp dem tørre.
  3. Kutt grønnsakene, eventuelt finn frem ferdig wokmix, og stek grønnsakene raskt i olje til det får farge. Ha i kylling, de kokte nudlene og sweet chilisausen.
Bruker du kyllingfilet, krydre med salt og pepper, og stek de i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og damp dem tørre.