Quesadillas med grillet kylling

Dette er favorittmat for hele familien. Quesadilla er godt både i matpakker og som kveldskos. Fyllet kan varieres med reker og kjøttdeig. Denne retten kan fint passe som forrett også. Alt du må gjøre er å halvere mengden per person.
Quesadillas med grillet kylling

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Quesadillas med grillet kylling

Tips!

Velg gjerne fullkornstortillas, en kilde til fiber.

Slik gjør du

  1. Dette er favorittmat for hele familien. Quesadilla er godt både i matpakker og som kveldskos. Fyllet kan varieres med reker og kjøttdeig.
  2. Rens kyllingen slik at du kun sitter igjen med rent kyllingkjøtt i strimler.
  3. Fordel tacosaus, paprika, sukkererter, rødløk, vårløk, revet ost og tacokrydder på de fire tortillalefsene. Pass på at du legger fyllet på halve lefsa, slik at den andre halvdelen kan brettes over.
  4. Stek quesedillasene i olje i stekepanne til de er gyllne på begge sider, og osten er smeltet.
  5. Server Quesedillasene med kesam og frisk grønn salat.
  6. Lag gjerne også guacamole til. Du trenger strengt tatt bare å mose en avokado, men tilsett gjerne også litt finhakket chili, limesaft og salt for å få en virkelig god guacamole!