Green curry med kylling

Oppskrift på krydret thairett med kylling, green currypaste, fiskesaus, kokosmelk og god kyllingkraft. Mye av hemmeligheten bak en god thai karrirett ligger i balansen mellom salt, søtt, syrlig og hot.
Green curry med kylling

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær løken i grove biter og finhakk hvitløken. Fres dem et par minutter i olje sammen med karripastaen. Tilsett kokosmelk og kyllingkraft og gi et oppkok. Smak til med limesaft, sukker og fiskesaus. La sausen småkoke 2-3 minutter uten lokk.
  2. Tilsett strimlet, rå kyllingfilet, brokkolibuketter og paprikaterninger. La det hele småputre til kyllingen er gjennomstekt, ca. 5 minutter. Ha i sukkerertene helt til slutt så de holder seg sprø.
  3. Pynt med frisk koriander og server med ris.
Skjær løken i grove biter og finhakk hvitløken. Fres dem et par minutter i olje sammen med karripastaen. Tilsett kokosmelk og kyllingkraft og gi et oppkok. Smak til med limesaft, sukker og fiskesaus. La sausen småkoke 2-3 minutter uten lokk.
Tilsett strimlet, rå kyllingfilet, brokkolibuketter og paprikaterninger. La det hele småputre til kyllingen er gjennomstekt, ca. 5 minutter. Ha i sukkerertene helt til slutt så de holder seg sprø.
Pynt med frisk koriander og server med ris.