Vegetarbiff med bearnaisesaus og tomatsalat

Et godt middagstips til deg som har lyst på vegetar. En smakfull og kjøttfri "biff" laget av poteter, rødbeter og byggryn.
Vegetarbiff med bearnaisesaus og tomatsalat

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tomatsalat

Slik gjør du

  1. Kok potetene på middels varme med skallet på til de er møre. Skrell potetene og mos dem med en gaffel. Riv rødbetene og bland dem med potetene og byggrynene. Smak til med salt og pepper. Form til små biffer og stek dem i olje til de er gylne og gjennomvarme.
  2. Kok aspargesbønnene i lettsaltet vann i 1 minutt. Avkjøl i kaldt vann. Kutt tomatene i grove biter og bland med aspargesbønner, spirer og olivenolje. Smak til med litt salt og pepper.
  3. Stek spinaten raskt i smør og krydre med salt og pepper.
  4. Serveres med bearnaisaus eller kryddersmør. Ønsker du retten vegan lager du vegansk bearnaissaus og dropper kryddersmøret.