Vegetarboller i karrisaus

Smakfull vegetarisk gryterett med vegetarboller, kremet karrisaus, paprika og eple. Denne oppskriften er rask og enkel å lage og passer ikke bare for vegetarianere, men også for deg som vil spise litt grønnere eller bare lage noe som smaker utrolig godt!
Vegetarboller i karrisaus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Bruk fantasien og tilsett gjerne andre grønnsaker i gryten som gulrot, squash eller hvorfor ikke blande inn to rause håndfuller med spinat rett før servering. Topp gjerne med finskåret vårløk og friske urter.

Slik gjør du

  1. Stek bollene på middels varme og legg over på et fat. Stek så løk, paprika og hvitløk til løken er blank.
  2. Tilsett karripulver og fres videre i et par minutter på middels varme.
  3. Tilsett kokosmelk, fløte og kok i fem minutter. Smak til med salt og tilsett eple og boller.
  4. La gryten trekke i fem minutter og tilsett ris. Kok gjerne risen med en håndfull rosiner eller friske urter.