Vegetarlasagne med vegetardeig

Oppskrift på smakfull vegetarlasagne hvor kjøttdeigen er byttet ut med vegetardeig. Denne lasagnen er ikke bare for vegetarianere, men også perfekt på en kjøttfri mandag, eller bare når du ønsker å kutte ned på kjøttet uten at det går på kompromiss av smak.
Vegetarlasagne med vegetardeig

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. VegMe saus: Fres løken blank i matolje, tilsett VegMe deig, tomatpuré, gulrot og stek i noen minutter under omrøring. Tilsett resten av ingrediensene og småkok i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  2. Hvit saus: Smelt smøret på middels varme i en gryte og rør inn mel. Spe med melk litt om gangen under stadig omrøring og la sausen koke et par minutter på svak varme. Rør hele tiden. Smak til med en klype malt muskat, salt og pepper.
  3. I en ildfast form legges VegMe saus, lasagneplater, hvit saus og revet ost i den rekkefølgen. Avslutt med revet ost på toppen. Stekes midt i forvarmet ovn på 200 grader i 30-40 minutter. Serveres med brød og en frisk salat.