Fem gode langpannekaker til sommeravslutningen

Fem gode langpannekaker til sommeravslutningen

Skal du på dugnad, skoleavslutning, feire sesongstart – eller er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Kake i langpanne er perfekt når du skal servere til mange. Her er våre fem beste oppskrifter på gode kaker både du og barna vil elske

Langpannekaker er en favoritt for både store og små. Det trenger ikke være vanskelig eller tidkrevende å lage en smakfull kake alle vil forsyne seg godt av. Her er våre favorittoppskrifer!

Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst

Slik bestiller du kake med eget bilde og tekst

Hos MENY kan du bestille kaker spesiallaget etter dine ønsker og hente i din lokale MENY-butikk. Perfekt til anledninger som dåp, konfirmasjon, bursdag eller feiringer. Se utvalget og hvordan du bestiller.

1. Banankake i langpanne 

Visste du at overmodne bananer er fulle av sødme? Det gjør dem perfekt til baking, og resultatet kan bli denne saftige og deilige banankaken toppet med sjokoladeglasur. 

Vil du lage kaken i springform kan du halvere oppskriften.

2. Krydderkake i langpanne

Denne krydderkaken er laget på kefir, noe som gjør den ekstra saftig. Med syrlig ostekrem er dette en klassiker vi aldri går lei! Denne oppskriften er også helt uten egg.

Har du dårlig tid kan du sløyfe toppingen med ostekrem og heller drysse melis over kaken før servering.

3. Gulrotkake i langpanne 

Gulrotkake er både saftig og smakfullt. Topp med glasur av kremost, og du har en kake både store og små vil elske. 

4. Sjokoladekake i langpanne

Sjokoladekake i langpanne er en klassiker til både barnebursdag og skoleavslutning. Denne oppskriften er enkel, og resultatet blir en saftig og god sjokoladekake. 

5. Pavlova i langpanne

Alle elsker pavlova! Pavlova er en enkel festkake å servere til mange. Marengsbunnen kan du lage i forveien, og så er det bare å ta godt på med deilig vaniljekrem, stivpisket krem, frukt og bær.

Veldig dårlig tid? Lag kake på 1-2-3: