Fantastiske festkaker
bilde av embelem

Fantastiske festkaker

Skal du feire 17.mai, konfirmasjon, dåp eller en annen begivenhet? Da bør det feires feires med kake! Her finner du oppskrifter på alt fra enkle og raske til små, store og flotte kaker til kakebordet som garantert imponerer gjestene. 

Bløtkaker og marsipankaker til kakebordet

Lagkaker og flotte bløtkaker er kanskje det de fleste forbinder med fest og feiring. Luftige kaker med krem og friskt fyll er hovedattraksjonen på ethvert kakebord - og de er enklere å lage enn du tror!

Få din favorittkake levert rett hjem

Lekre sjokoladekaker

Ingen feiring uten en skikkelig god sjokoladekake på bordet! Enten du foretrekker den mørk og mektig eller saftig med kremet glasur har vi mange gode oppskrifter som passer like godt til bursdagsfeiring som til konfirmasjon. La deg friste av våre gode oppskrifter.

Saftig sjokoladekake til kakebordet

Klassiske kaker vi aldri går lei

Overdådige, mektige og kompliserte kaker passer godt på et kakebord, men vi går aldri lei av klassikere som rullekake, suksessterte, fyrstekake eller den klassiske kransekaken. Her er oppskriftene du trenger til de tradisjonelle kakene på norske kakebord.

Gode langpannekaker

Skal du lage kake til mange, til kakelotteri eller større feiringer? Da passer langpannekake perfekt! Finn din favoritt for anledningen - her er våre beste oppskrifter på langpannekaker.

Gjør det enkelt med ferdig kakemiks

Nye kakefavoritter

Du har vel smakt snickerskake, oreokake eller kokosbollekake? Kaker som dette er en sikker vinner når noe skal feires, og er en favoritt hos store og små. Prøv noen av disse oppskriftene neste gang.

Synes du det er vanskelig å pynte kaker? Topp kaken med frisk frukt eller bær! Enkelt og supergodt.

Kaker og terter med sesongens frukt og bær

Det blir ikke bedre enn en saftig, smakfull kake som utnytter sesongens beste frukt og bær. Hva med jordbærterte med norske jordbær eller en deilig rabarbrakake? Et fint og friskt innslag på kakebordet. Server gjerne med pisket krem eller en kule fløyelsmyk vaniljeis.

Stort utvalg friske bær

Gode og enkle iskaker

Iskake er en annen favoritt som passer godt til fest og feiring - spesielt i sommermånedene. Du kan enten servere isen på nye måter, eller lage din egen iskake. Slik gjør du det!